gastenboek

130 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  13 
19-12-2013
Geplaatst door: vangis

Het Weer

Hi Bertus,
Ik zag in een van je laatste berichten, dat je o.a. de Gribfiles gebruikt voor het weerbericht. Ken je www.passageweather.com niet? Of heb ik dat gewoon ergens gemist. Passage weather is erg gedetailleerd, en heeft een langere termijn forecast. Behouden vaart en voorspeoedige aankomst. Joost

17-12-2013
Geplaatst door: Carlos & Charlotte

Wensen

Ha Bertus en Karen, wij hopen dat jullie die natte sokken die jullie ongetwijfeld regelmatig hebben een beetje verdragen en regelmatig verwisselen voor droge exemplaren. Wij hier met vaste grond onder onze voeten wij wensen jullie natuurlijk fijne kerstdagen en een heel voorspoedig en gezond 2014 en dat het jullie letterlijk én figuurlijk maar voor de wond mag gaan!
Laten we maar hopen dat die natte sokken het enige is en blijft dat nat wordt aan de buitenkant 🍻
Hele fijne dagen gewenst en een behouden vaart én thuiskomst gewenst,
Carlos, Charlotte, Rik en Lisa

16-12-2013
Geplaatst door: Bruninx Peter

Avonturen

Ik heb weer genoten van je logboek, je schrijft heel leuk en ik leer nog wat geschiedenis bij. Ik heb wel sterk de indruk dat je een beetje een alleskunner moet zijn om te overleven, die verhalen met de Franse douaniers komen mij bekend voor.
De tijd dat je vrolijk haventje in, haventje uit kon varen is ook voorbij precies, poeh, al die formaliteiten, ma ja, dat hoort er een beetje bij zekers.
Ik wens jullie beiden een veilige oversteek en tot gauw.

13-12-2013
Geplaatst door: Anne-Marie

Het gaat er toch van komen

Anders dan gedacht wens ik je een mooie rustige overtocht met veel momenten van stil genieten. Dat het je mag brengen wat je er van verwacht.

11-12-2013
Geplaatst door: Marc en Matthia

Groet

Hoi Bertus , ik lees als oud FD zeiler met heel veel plezier je avonturen . Behouden vaart en zorg dat je samen met Katrien de oversteek zo snel mogelijk kan maken , snelheid is vaak veiligheid. Wij hopen dat jullie een voorspoedige overtocht hebben. Matthia en Marc

10-12-2013
Geplaatst door: bertus

10-12-2013
Geplaatst door: Saskia Poelman

Bob Marley vriendin

Wat treft ik heb de Nederlander met zijn Bob Marley vriendin vandaag ontmoet, hij vond het allemaal niet opschieten met zijn vriendin want ze hield niet van zeilen.

10-12-2013
Geplaatst door: Saskia Poelman

Mindelo

Hoi Bertus,
Wat een herkenning en leuke weetjes in je verhaal, vond het stuk geschiedenis erg interessant.
Groet,
Saskia

08-12-2013
Geplaatst door: johanenmienclement

Veel plezier

Hallo Bertus en Karen.
De verhalen met plezier gelezen. Een mooie tijd en een fijne vakantie voor jullie.
Lekker genieten van alles!

hartelijke groeten Mien Clement

06-12-2013
Geplaatst door: vangis

Bootje varen

Hoi, Bertus,

jammer dat we elkaar in Nederland net gemist hebben: Jij ging net weer terug toen ik aankwam. Het ziet er uit als een leuk avontuur met voldoende kans om je zeilkennis te verrijken. Heb net gehoord, dat ik vermoedelijk in 2015 ook zo'n tochtje ga maken met mijn zwager. Hij wil in het najaar van 2015 naar de Carieb, en ik ben ujitgenodigd om olp te stappen. Als ik het fgoed heb gelezen, dan is het goed vertrekken vanaf de Canarische eilanden, en is Kaap Verdië niet meteen een onmisbare stop.

Goede reis verder en tot ziens
Joost