gastenboek

119 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
19-02-2013
Geplaatst door: Ed Bijnsdorp

inspiratie

Ha Bertus,

Vorige week heb ik jouw inspirerende website weer eens bezocht. Je schrijft erg leuk.
Geniet van je verblijf op de Canarische eilanden.

Groeten, Ed

29-01-2013
Geplaatst door: Marga

nieuwe fan

Hallo Bertus en Anne-marie,
ik ben gisteren voor het eerst het logboek gaan lezen, nog niet alles gelezen, gaat wel gebeuren! Groetjes van een fan die altijd dankbaar is dat ze de Familie Huiskes heeft mogen leren kennen en veel leermomenten heeft mogen ontvangen.

05-01-2013
Geplaatst door: Anja en Lex

Nieuwjaar

Anne Marie en Bertus,

Voordat het straks weer december is, bij deze de allerbeste wensen voor jullie in 2013. Heb veel plezier in goede gezondheid en veel mooie ervaringen met goed weer.
Groeten van Anja en Lex.

24-12-2012
Geplaatst door: Henk en Mariëtte Stolp

de beste wensen voor 2013

Hallo Bertus en Anne Marie, door jullie kerstkaart, met dank daarvoor, nu weer even contact. Ook jullie hele fijne feestdagen en een goed (zeil)jaar voor 2013. Leuk jullie weblog te lezen. Een mooie reis Bertus! Als wij weer naar IJmuiden varen, zullen we traditiegetrouw weer even bellen. Goede vaart verder
Hartelijke groet
Henk en Mariëtte

14-12-2012
Geplaatst door: Arne

Communicatie aan boord

Hele goede reizen en behouden vaarten toegewenst. Succes met de installatie van de radio apparatuur.

21-11-2012
Geplaatst door: rien

oversteek

Beste Rien, Dat is wel allemaal heel snel gegaan. Je hebt behoorlijk wat wind gehad en hebt een snelle overtocht weten te realiseren. Was het een groot schip? Bedankt voor je leuke reactie en hoop jullie snel te spreken als wij in Nederland zijn. groeten Anne- Marie en bertus

20-11-2012
Geplaatst door: Rien

Hallo Bertus en Anne Marie,
Mijn Atlantiche oversteek zit er al weer op. 4 Nov van Imperia in noord Italie vertrokken en vandaag in Antigua aangekomen.
1 dag verwaaid gelegen in Gibraltar, in Las Palmas bijgebunkerd. voor de rest een voorspoedige oversteek, met een ne windje 5 tot 6. Gemiddelde snelheid 12 kn.
Vanavond even hapje eten met de bemanning en dan morgenavond weer naar huis. Wens jullie een fijne oversteek met goed weer, geniet ervan.
Groet Rien

20-11-2012
Geplaatst door: Didi

ik blijf jullie volgen hoor

Hoi alletwee, gelukkig dat je die Chinese pillen nog hebt bewaard Bertus. Fijn dat jullie een voorspoedige overtocht hebben gehad. Ben wel een beetje jaloers hoor......heerlijk in het zonnetje varen. Maar als ik dan lees dat er weer van alles niet werkt, dan is dat gevoel gelijk weer over. Het komt mij te bekend voor Liefs en veel plezier.

15-11-2012
Geplaatst door: Marleen

Hoi Anne-Marie en Bertus, eindelijk even tijd jullie site te lezen. Wow, geweldig avontuur zeg! Wel minder van je knie Bertus, maar is aan de beterende hand lees ik wel. Hier alles goed, druk met werk én de praktijk, begint nu te lopen. Leuk en spannend tegelijk! Ik blijf jullie verhalen lezen, geniet ervan! Groetjes, Marleen

15-11-2012
Geplaatst door: Didi

leuk jullie te volgen

Hoi alletwee, gaat nog steeds beter met je knie Bertus. Stoer hoor om met storm op zee te zitten. Gelukkig worden jullie niet zeeziek. Hier alles goed, klanten beginnen te komen en ik heb zelfs nog niets aan PR gedaan, sta alleen op de landelijke website. Veel plezier verder...........geniet er van! XX