gastenboek

136 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  » 
20-06-2015
Geplaatst door: Kees

Rondje noordzee

Hi bertus,
Alles goed?
Nog niks geschreven, al wel onderweg, zeetje voor de neus onder weg naar schotland??
Fijne reis, geniet ervan
Groet
Kees

29-07-2014
Geplaatst door: bertus

terug in ijmuiden

Hoi Stefan, Dank voor je bericht. Het voelde inderdaad als een thuiskomen. Mijn box was na al die jaren nog steeds vrij en kon de Queen B zo weer terug leggen op zijn vertrouwde stek. Jammer genoeg heb ik je het afgelopen weekend niet gezien, was wel langs jullie schip gelopen. Kom snel een borrel drinken. Groet aan Margriet. Bertus en Karen.

28-07-2014
Geplaatst door: Stephan Nunnink

Welkom in Ijmuiden

Hoi Bertus en bemanning QueenB,

Ik zag jullie boot weer terug in Ijmuiden. Zo te zien hebben jullie een prachtige reis gemaakt. Welkom terug in Seaport Ijmuiden.

Groet,
Stephan Nunnink

20-07-2014
Geplaatst door: vangis

Kanaal du Four

Mijn zwager had een app, en me wijsgemaakt, dat ik vanaf 07.00 uur de stroom continue mee zou hebben. ik heb die eerste boei van jou bijna 3 uur in het oog gehouden, en we gingen in werkelijkheid achteruit, en dat voor toch een snel schip. Ik heb voor de eerste keer, en hopelijk ook de laatste keer, de SOG op 0,0 gezien, en dat wel 90 minuten lang!

28-06-2014
Geplaatst door: karen en bertus

bretagne

Beste Ivo en Ria, bedankt voor de lieve reactie. Wij vertrekken vandaag en komen misschien in Bretagne, ligt aan de wind. Hopelijk zien we elkaar aan een zacht schommelend windstil boeitje met borrel. gr

28-06-2014
Geplaatst door: Ivo en Ria

Vanuit Frankrijk volgen we jullie verhalen op de voet. Petje af voor de tochten die jullie maken. Vooral het zonder wind midden op de oceaan lijkt me geen fijne ervaring. Wij balen al als we aan een boei liggen te schommelen.
Goede verder reis en blijf schrijven erg leuk.

18-06-2014
Geplaatst door: Joost

Kanaal

Ja, alles uitstekend, alleen al een par dagen verwaaid met harde NNO wind. Dus gaan misschien vrijdag een tochtje maken naar Trebeurden, en dan kijken of we via St Helier nar UK kunnen. Dus ev en contact houden als je in de buurt komt. Neem aan, dat de Oostenwind wel een keer oprot. in ieder geval tot dinsdag nog NNO. Groeten Joost

18-06-2014
Geplaatst door: bertus

Hoi Joost, fijn om bericht te lezen van je. Ik had op marinetraffic je al gevolgd en gezien dat je moest kruisen. Ook tegen Marco verteld dat je wel tegenwind zou hebben. Ben blij dat je goed aangekomen bent ondanks de zware tocht. Wij vertrekken as donderdag weer naar de Azoren en gaan op weg naar huis(IJmuiden) Zien we je nog?

17-06-2014
Geplaatst door: Joost

Hoge drukgebied

Bertus, er zit een punaise in dat HD gebiedje van je. Ik heb al vanaf 5 mei alleen maar ONO wind, en de laatste drie weken alleen maar recht in het smoel. Lastig om Guernsey te bereiken. Heb een enorm stuk de oceaan op moeten zeilen om naar Noord Portugal te komen. Nu eigenlijk weer verwaaid in L'Aber- Wrac'h bij Brest, maar gaan er vannacht op uit om te proberen in twee nachten naar Herm of Guernsey te raken. Groeten en veilige oversteek naar Europa

11-05-2014
Geplaatst door: vangis

vertrek

http://wasa55nevermind5.blogspot.nl/ is de naam van mijn blog, je kunt me ook zien op marine traffic. Bootnaam: Never Mind.
We zijn nu vijf dagen onderweg, en hebben veel goedgemaakt op een te verwachten slechtweer patroon. Morgen naar Gibraltar, en dan vijf dagen wachten op de dochters, die meegaan tot FARO. Uit Faro vertrekken we 24 mei naar la Coruna. Ik heb mobiel internet, en houd je in de gaten. Veilige vaart en veel plezier, voor alles. Misschien zien we mekaar op Guernsey