gastenboek

134 berichten, 14 pagina's 
«  » 
26-06-2023
Geplaatst door: humberto

varen,kan niet missen

uurtje gelezen en weer ge update goed land toch La Nouell Caledonie,,nu een sprong naar de Goldcoast. fijne zeiltocht gewenst ,zullen wel aan wat ruim water toe zijn na de lange pauze. plezier en goede winden hier alles tevreden saludos weer

20-06-2023
Geplaatst door: JeeVeeGee

Cairns

Goeie reis naar Cairns Bertus. We maken weer contact als. je weer eens komt passagieren.

19-06-2023
Geplaatst door: Jan v Weert

Weer bijgepraat

Fijn je even gehoord te hebben. Ben zuinig op jezelf, en geniet zoveel mogelijk. Jan.

11-06-2023
Geplaatst door: Carlos Huiskes

Pure pech 😤

Ha Bertus, na je logboek gelezen te hebben en weer op de hoogte te zijn van al jouw/jullie avonturen kan ik niet anders zeggen dan dat het onheil jou wèl blijft achtervolgen zeg.
Je blijft uitermate goed bezig zo, dus vervelen hoef je je niet met zo’n schip ⛵️ Hoop zeker dat die schroef nog boven water zal komen zodat die pech toch nog enigszins meevalt voor jullie.
Veel verder vaarplezier gewenst.
Groetjes,
Carlos & Charlotte

23-05-2023
Geplaatst door: Margo Heesbeen

Hoi Bertus en Jaqueline,ik heb even het een en ander bijgelezen ,zo ook de avonturen met de haaien en de tandarts ,complimenten hoe jij alles beschrijft ,nog een mooie tijd voor jullie samen en de groetjes van Bert en Margo Heesbeen

18-03-2023
Geplaatst door: Rikus

Weer geland.

Fijn te lezen dat jullie weer geland zijn op de QueenB. Hoop dat de reparaties mee gaan vallen en het marifoonbereik optimaal gaat worden. Nieuw kabeltje en nieuwe antenne doen wonderen. We horen elkaar snel. Kus.

04-11-2022
Geplaatst door: Humberto

Queen b

Goeieavond Bertus en Jaqueline,net weer helemaal bijgelezen en zie dat het even Vlijmen word in plaats van Bundaberg..dat was niet niks deze afgelopen tijd.mooi dat Jaqueline en Rene meededen. Hier leuke tijd ,wat mensen aan boord en daardoir ook weer eens wat economie.Tot kersttijd ,dan ga ik terug naar de vaste eilandjes en daarna eens kijken waar de reis heen zal gaan. Hee alletwee,heel veel groetjes en fijne tijd en geluk met alles.groetjes en laat horen als ik nu of ooit jullie kan helpen.groetjes vanuit een heeel mooi plekje in de yasawas

23-10-2022
Geplaatst door: Joske

Beterschap

Hé Bertus,
Nu snap ik waarom LinkedIn bekeken wordt, je ligt in het ziekenhuis. Voorspoedig herstel gewenst en dan de aansterken voor de grote oversteek. Maar vliegen kan ook hè.
Hartelijke groet, Joske

23-10-2022
Geplaatst door: John Raynor

Ziekenhuis

Goed te lezen dat het de goede kant opgaat.
Maar de oversteek toch nog afmaken?
Hopelijk herstel je daar dan goed en snel genoeg voor. Of het verstandig is kan ik natuurlijk niet beoordelen, dat kun je zelf wel.
In elk geval wat je ook doet, succes daarmee.

10-09-2022
Geplaatst door: John Raynor

Groet

Hey Bertus en Jacqueline,
Hier een berichtje vanuit Avignon Frankrijk.
Wij zijn maandag met ons busje vertrokken naar Metz en via Macon hier beland. Morgen door naar Calella de Palafrugell en dan 3 dagen later voor een dag of 5 naar Javéa. Daar hebben we een hotelletje geboekt.
Betekent een dejavu.
Gaan daar zeker het huis bezoeken wat de ouders van Jennifer in bezit hebben gehad. Wij zijn daar 17 jaar op rij naar toegegaan, sweet memories!
Na Javéa staat Toledo op de planning en daarna San Sebastian.
Vandaar zi32jten we wel verder. Hangt van het weer af.
Goede vaart en hopelijk snel weer canasta-en 👍.